Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Pai med cottage cheese

En fristende pai med purre, squash og cottage cheese. Perfekt til lunsj eller middag.
middels
Lukk full skjerm

Ingredienser

6
150 g smør
180 g hvetemel
½ ts salt
1 ss vann
1 stk purre
½ stk grønn squash
4 stk egg
½ dl matfløte eller melk
1 krm pepper
½ ts salt
300 g cottage cheese
10 stk cherrytomat, rød (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

  1. Smuldre smøret i melet, og bland sammen med salt og vann. La deigen hvile kaldt i 30 minutter.
  2. Smør en paiform og kle formen med bakepapir. Forstek paiskallet ved 225 °C i 10 minutter.
  3. Rens og kutt grønnsaker i mindre biter.
  4. Pisk eggene sammen med fløte/melk og krydder, og bland inn cottage cheese.
  5. Fyll det ferdigstekte paiskallet med grønnsaker og eggeblandingen.
  6. Stek paien ved 200 °C i ca 35 minutter.