pai med cottage cheese

Pai med cottage cheese

TidOver 60 min
MiddelsMiddelsMiddels

Ingredienser:

Porsjoner

  • 150 g Smør
  • 180 g Hvetemel
  • 0,5 ts Salt
  • 1 ss Vann
  • 1 stk Purre
  • 4 stk Egg
  • 0,5 dl Matfløte eller melk
  • 1 krm Pepper
  • 0,5 ts Salt
  • 300 g Cottage cheese
  • 10 stk Rød cherrytomat (kan sløyfes)
  • 0,5 stk Grønn squash

Fremgangsmåte:

  1. Smuldre smøret i melet, og bland sammen med salt og vann. La deigen hvile kaldt i 30 minutter.
  2. Smør en paiform og kle formen med bakepapir. Forstek paiskallet ved 225 °C i 10 minutter.
  3. Rens og kutt grønnsaker i mindre biter.
  4. Pisk eggene sammen med fløte/melk og krydder, og bland inn cottage cheese.
  5. Fyll det ferdigstekte paiskallet med grønnsaker og eggeblandingen.
  6. Stek paien ved 200 °C i ca 35 minutter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.