Ha alle ingrediensene til deigen i en foodprosessor og la maskinen gå til alt er samlet. Legg deigen på bordet og elt den raskt sammen.
Trykk bunnen ut i en rund paiform (24 cm i diameter). Pass på at deigen også kommer godt opp på kanten. Prikk bunnen med en gaffel og sett den kaldt i ca 30 minutter.
Fyll:
Fres løken i smør på svak varme til den er myk, men uten at den har tatt farge. Tilsett eddik og honning, og la den koke sammen i ca 5 minutter til tykk, væskefri marmeladekonsistens.
Legg løkblandingen i paiskallet og fordel fetaosten over.
Dryss på litt pepper.
Visp sammen egg, matfløte, salt og pepper, og hell det over.
Stek paien i ovnen i 40-50 minutter, til eggestanden er stivnet.
Server paien sammen med en enkel salat.
Kokkens tips
Blir overflaten for mørk kan du legge folie over etter ca halve steketiden.