Appelsin- og gulrotsuppe

Appelsin og gulrotsuppe

Appelsin, gulrot og ingefær er nydelig sammen. Denne suppen er en fargeklatt av en smaksrik og enkel middag.

Se flere deilige vegetarsupper her.

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 stk Løk hakket
  • 500 g Gulrot i tynne skiver
  • 1 båt Hvitløk hakket
  • 1 ss Frisk ingefær , finrevet
  • 5 dl Grønnsakbuljong (utblandet)
  • 1 ss Smør
  • 5 dl Lettmelk
  • 2 dl Appelsinjuice
  • 2 ss Lettrømme
  • 1 ss Frisk kruspersille , finhakket
  • 1 ts Salt
  • 0,5 ts Pepper

Fremgangsmåte:

  1. Fres løk, gulrøtter, hvitløk og ingefær i smør til det er mykt, men ikke brunt.
  2. Hell på buljong (valgfri type) og kok grønnsakene til de er godt møre.
  3. Kjør suppen i en foodprosessor til en jevn suppe eller bruk en stavmikser, og kok den deretter opp med melk og appelsinjuice.
  4. Smak suppen til med salt og pepper og server den rykende varm med en topp rømme og persille.

Se flere deilige vegetarsupper her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.