Pepperonisaus

De kalde sausene er enda raskere å lage enn de varme. Denne sausen har mye smak, og vil derfor passe godt til kjøtt. Prøv den også til pizza.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 2 ss Sitronsaft
  • 1 ss Honning
  • 1 ts Paprikapulver
  • 1 stk Sjalottløk
  • 30 g Pepperonipølse
  • 2 beger Kvarg naturell (f.eks Kesam)

Fremgangsmåte:

  1. Rør sammen sitronsaft, honning og paprikapulver.
  2. Finhakk løk og pepperoni.
  3. Rør honningblandingen, løk og pepperoni inn i kvargen.
  4. Smak til med salt og pepper.
  5. La sausen trekke i minst en halv time før servering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.