Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Pepperonisaus

De kalde sausene er enda raskere å lage enn de varme. Denne sausen har mye smak, og vil derfor passe godt til kjøtt. Prøv den også til pizza.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
2 ss sitronsaft
1 ss honning
1 ts paprikapulver
1 stk sjalottløk
30 g pepperonipølse
2 beger kvarg naturell (f.eks Kesam)
nykvernet salt og hvit pepper

Fremgangsmåte

  1. Rør sammen sitronsaft, honning og paprikapulver.
  2. Finhakk løk og pepperoni. 
  3. Rør honningblandingen, løk og pepperoni inn i kvargen.
  4. Smak til med salt og pepper.
  5. La sausen trekke i minst en halv time før servering.