Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Vegetarwraps med avokado, salat og cottage cheese

Herlig og smaksfull vegetarmåltid. Perfekt for deg som har lyst på en kjøttfri smårett.
enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
1 porsjon gir 6 stk
LEFSER:
2 ss solsikkeolje
1 ts bakepulver
60 g byggmel
120 g hvetemel
¼ ts salt
1 dl vann
FYLL:
200 g cottage cheese
2 stk avokado
1 stk hjertesalat
½ stk slangeagurk
6 skive gulost
pesto til servering
solsikkekjerner til servering

Fremgangsmåte

LEFSER:

  1. Bland alle ingrediensene til lefser sammen til en smidig deig. Legg deigen over i en kjøkkenbolle og la den hvile i 20 minutter.
  2. Del deigen i 6 like store emner, form emnene til boller og klem dem litt flate.
  3. La dem hvile i 10 minutter på kjøkkenbenken under et kjøkkenhåndkle med plastfolie over.
  4. Kjevle deigen ut til runde leiver med tykkelse som pannekaker. Lefsene skal være på størrelse med stekepannen din.
  5. Stek lefsene i en tørr stekepanne på middels til sterk varme. Når du ser at lefsene blåser seg opp, snu dem og stek dem på andre siden i noen sekunder.

    FYLL:

  6. Vask salaten og skjær agurk i strimler.
  7. Fyll lefsene på med alle ingrediensene og rull sammen.