vegetarwraps  med avokado, salat og cottage cheese

Vegetarwraps med avokado, salat og cottage cheese

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

1 porsjon gir 6 stk.

  • LEFSER:
  • 2 ss Solsikkeolje
  • 1 ts Bakepulver
  • 60 g Byggmel
  • 120 g Hvetemel
  • 0,25 ts Salt
  • 1 dl Vann
  • FYLL:
  • 200 g Cottage cheese
  • 2 stk Avokado
  • 1 stk Hjertesalat
  • 0,5 stk Slangeagurk
  • 6 skive Gulost

Fremgangsmåte:

LEFSER:

  1. Bland alle ingrediensene til lefser sammen til en smidig deig. Legg deigen over i en kjøkkenbolle og la den hvile i 20 minutter.
  2. Del deigen i 6 like store emner, form emnene til boller og klem dem litt flate.
  3. La dem hvile i 10 minutter på kjøkkenbenken under et kjøkkenhåndkle med plastfolie over.
  4. Kjevle deigen ut til runde leiver med tykkelse som pannekaker. Lefsene skal være på størrelse med stekepannen din.
  5. Stek lefsene i en tørr stekepanne på middels til sterk varme. Når du ser at lefsene blåser seg opp, snu dem og stek dem på andre siden i noen sekunder.FYLL:
  6. Vask salaten og skjær agurk i strimler.
  7. Fyll lefsene på med alle ingrediensene og rull sammen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.