Bland alle ingrediensene til lefser sammen til en smidig deig. Legg deigen over i en kjøkkenbolle og la den hvile i 20 minutter.
Del deigen i 6 like store emner, form emnene til boller og klem dem litt flate.
La dem hvile i 10 minutter på kjøkkenbenken under et kjøkkenhåndkle med plastfolie over.
Kjevle deigen ut til runde leiver med tykkelse som pannekaker. Lefsene skal være på størrelse med stekepannen din.
Stek lefsene i en tørr stekepanne på middels til sterk varme. Når du ser at lefsene blåser seg opp, snu dem og stek dem på andre siden i noen sekunder.
FYLL:
Vask salaten og skjær agurk i strimler.
Fyll lefsene på med alle ingrediensene og rull sammen.
Med 3 porsjoner melk og meieriprodukter kan du bidra til å sikre inntake av jod og kalsium. Et glass melk, et beger yoghurt og en brødskive med ost gir deg enkelt påfyll.