wraps med rømme og kylling

Wraps med rømme og kylling

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

1 porsjon gir 6 stk.

  • SYLTET RØDLØK:
  • 0,5 stk Rødløk
  • 1,5 dl Vann
  • 0,5 dl Eddik, 7 %
  • 100 g Sukker
  • LEFSER:
  • 2 ss Solsikkeolje
  • 1 ts Bakepulver
  • 60 g Byggmel
  • 120 g Hvetemel
  • 0,25 ts Salt
  • 1 dl Vann
  • FYLL:
  • 2 stk Kyllingfilet
  • 0,5 ss Smør
  • 30 g Hvitost, halvfet
  • 60 g Ruccola
  • 1 beger Lettrømme

Fremgangsmåte:

Syltet rødløk:

  1. Skjær rødløk i tynne skiver og ha løken i en kjøkkenbolle.
  2. Kok opp vann, sukker og eddik og hell alt over løken. La løkskivene trekke i laken til de har blitt avkjølt.Lefser:
  3. Bland alle ingrediensene til lefser sammen til en smidig deig. Legg deigen over i en kjøkkenbolle og la den hvile i 20 minutter.
  4. Del deigen i 6 like store emner, form emnene til boller og klem dem litt flate.
  5. La dem hvile i 10 minutter på kjøkkenbenken under et kjøkkenhåndkle med plastfolie over.
  6. Kjevle deigen ut til runde leiver med tykkelse som pannekaker. Lefsene skal være på størrelse med stekepannen din.
  7. Stek lefsene i en tørr stekepanne på middels til sterk varme. Når du ser at lefsene blåser seg opp, snu dem og stek dem på andre siden i noen sekunder.Fyll:
  8. Skjær kyllingfileten i strimler og stek kyllingen i en varm stekepanne med litt smør. Smak til med salt og nykvernet pepper.
  9. Riv osten og vask salaten.
  10. Smør rømme på lefsene. Fyll på med de andre ingrediensene og rull sammen.Prøv en av våre dressinger som fyll. Inspirasjon finner du HER .Velger du fullkornstortilla og fyller den med mye grønnsaker, har du et sunt og godt måltid som er rikt på fiber og metter lenge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.