Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Wraps med kylling

Wraps er enkelt, velsmakende og næringsrikt. Bruk de grønnsakene du liker best eller det du har i kjøleskapet. 

enkel
Sunt, godt og ypperlig i matpakken
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
1 porsjon gir 6 stk
LEFSER:
2 ss solsikkeolje
1 ts bakepulver
60 g byggmel
120 g hvetemel
¼ ts salt
1 dl vann
FYLL:
2 stk kyllingfilet
½ ss smør
salt og nykvernet pepper
30 g hvitost
½ stk rød paprika
60 g isbergsalat
6 ss kvarg naturell (f.eks Kesam)

Fremgangsmåte

Lefser:

  1. Bland alle ingrediensene til lefser sammen til en smidig deig. Legg deigen over i en kjøkkenbolle og la deigen hvile i 20 minutter.
  2. Del deigen i 6 like store emner og form emnene til boller og klem dem litt flate.
  3. La de hvile i 10 minutter på kjøkkenbenken under et kjøkkenhåndkle med plastfolie over.
  4. Kjevle deigen ut til runde leiver med tykkelse som pannekaker. Lefsene skal være på størrelse med stekepannen din.
  5. Stek lefser i en tørr stekepanne på middels til sterk varme. Når du ser at lefsene blåser seg opp, snu dem og stek dem på andre siden i noen sekunder.

    Fyll:

  6. Skjær kyllingfileten i strimler og stek kyllingen i en varm stekepanne med litt smør. Smak til med salt og nykvernet pepper.
  7. Riv osten, kutt grønnsakene og vask salaten. 
  8. Smør kvarg på lefsene. Dander ingrediensene på lefser og brett/rull sammen.
    Kokkens tipsPrøv en av våre dressinger som fyll. Inspirasjon finner du HER.
    Ernæringsrådgiverens tips

    Velger du fullkornstortilla og fyller den med mye grønnsaker, har du et sunt og godt måltid som er rikt på fiber og metter lenge.