Wraps med kylling

Wraps med kylling

Wraps er enkelt, velsmakende og næringsrikt. Bruk de grønnsakene du liker best eller det du har i kjøleskapet.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

1 porsjon gir 6 stk.

  • LEFSER:
  • 2 ss Solsikkeolje
  • 1 ts Bakepulver
  • 60 g Byggmel
  • 120 g Hvetemel
  • 0,25 ts Salt
  • 1 dl Vann
  • FYLL:
  • 2 stk Kyllingfilet
  • 0,5 ss Smør
  • 30 g Gulost
  • 0,5 stk Rød paprika
  • 6 ss Kvarg naturell (f.eks Kesam)
  • 60 g Isbergsalat

Fremgangsmåte:

Lefser:

  1. Bland alle ingrediensene til lefser sammen til en smidig deig. Legg deigen over i en kjøkkenbolle og la deigen hvile i 20 minutter.
  2. Del deigen i 6 like store emner og form emnene til boller og klem dem litt flate.
  3. La de hvile i 10 minutter på kjøkkenbenken under et kjøkkenhåndkle med plastfolie over.
  4. Kjevle deigen ut til runde leiver med tykkelse som pannekaker. Lefsene skal være på størrelse med stekepannen din.
  5. Stek lefser i en tørr stekepanne på middels til sterk varme. Når du ser at lefsene blåser seg opp, snu dem og stek dem på andre siden i noen sekunder.Fyll:
  6. Skjær kyllingfileten i strimler og stek kyllingen i en varm stekepanne med litt smør. Smak til med salt og nykvernet pepper.
  7. Riv osten, kutt grønnsakene og vask salaten.
  8. Smør kvarg på lefsene. Dander ingrediensene på lefser og brett/rull sammen.Prøv en av våre dressinger som fyll. Inspirasjon finner du HER . Ernæringsrådgiverens tips:Velger du fullkornstortilla og fyller den med mye grønnsaker, har du et sunt og godt måltid som er rikt på fiber og metter lenge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.