Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Inspirasjon

Her kan du la deg inspirere av ulike tips, retter, ukesmenyer og mye mer.

Hei! Her kan du velge innholdstype
Osteform med grønnsaker

Rask, enkel og god ukesmeny

Vi har satt sammen en ukesmeny som passer fint i en hektisk hverdag. Rask, enkel og god!
MOUSSAKA

Ukesmeny med mat som kan deles

Mat er ikke bare bensin for kroppen, det er også en fin anledning for å sette sammen et hyggelig måltid som man kan dele med andre.
Fjøl med forskjellige oster og marmelade

Den lille osteskolen

Hvordan kan melk forvandles til så mange smakfulle oster med så ulikt utseende? Her gir vi deg noen svar.
grøt med melkeglass

Lag disse grøtene til grøtdagen 23. oktober

Den 23. oktober er grøtdagen og vi lader opp med flere oppskrifter på ulike grøtvarianter.
Flere knekkebrød med ulike oster og topping

Ost til kvelds

Inviter til kveldsmat og server knekkbrød med ulike oster
yoghurt naturell med ulike toppinger

Yoghurt naturell – en ny folkefavoritt

Yoghurt naturell er sunt, smakfullt og lett å variere. Her får du gode tips til ulike kombinasjoner.
fat med ostesmørbrød

Deilige ostesmørbrød til kveldsmat

Er du lysten på noe skikkelig godt til kveldsmat er det lite som slår et saftig ostesmørbrød. Her er 7 deilige varianter.
gammel frukt og grønnsaker på et fat

Tips til hvordan du kan bruke mat du ellers ville kastet

Det er enklere å unngå matsvinn enn du kanskje tror- få tips og inspirasjon her.
smoothie

Sunne og forfriskende sommerdrikker

Disse sunne og næringsrike drikkene kan du nyte til frokost, som dessert eller som et friskt mellommåltid.
rabarbrapai med jordbær

Nå er det tid for rabarbra!

Nyt årets første rabarbra i suppe, desserter og kaker eller lag ditt eget syltetøy. Da varer sommeren lenger!

5 fristende oppskrifter med jordbær

Nyt den norske jordbærsesongen! En av disse smakfulle oppskriftene kan bli din nye favoritt.
fastelavnsboller

4 varianter av verdens beste fastelavnsboller

Skal du lage fastelavnsboller og ønsker tips til spennende fyll? Her finner du fire varianter som garantert faller i smak.
PANNEKAKER

Pannekakedagen!

En dag i året er pannekakens egen. Se vår beste oppskrift på pannekaker.

Tips til hvordan du kan bruke rester av risgrøt

Ved å bruke rester av risgrøt kan du lage retter egnet for dessertbordet, kaffebordet eller kveldsmat. Bonusen er god smak og mye jod!
Treningssmoothie

Tips til hva du kan bruke melk som har gått ut på dato til

Ingen grunn til å helle ut melk som har gått ut på dato. Bruk heller melken til å lage noe skikkelig godt.
YOGHURT_BAER_NOETTER

Slik kan du bruke rester av yoghurt

Her er fem gode grunner til å ikke kaste rester av yoghurt – lag heller noe godt!
Suppe med potet og purreløk

Gårsdagens middagsrester blir dagens kveldsmat

Ingen grunn til at middagsrester skal havne i søpla. Få tips til hva du kan bruke rester til her.
Hjertesalat stekt i smør toppet med valnøtter og med cottage cheese ved siden av.

Hvordan unngå å kaste slappe og triste grønnsaker

Ingen grunn til å kaste slappe grønnsaker- få tips til deilige retter her.
Brødskive med smør

Lær å lage smør

Smør lager du enkelt hjemme, med bare en ingrediens!
Dressing med blåmuggost

Våre beste oppskrifter med blåmuggost

Blåmuggoster gir mye smak og er spesielt godt egnet i matlagingen. Prøv en av disse 8 deilige oppskriftene.
Vafler med rømme og bær

Farsdag andre søndag i november

Hvorfor ikke glede pappa med frokost på sengen eller noe ekstra godt til kaffen? Start dagen med å by på nystekte lapper, en deilig kake eller en varmende drikk med spennende smaker.
Dronning Maud fromasj

De 10 beste dessertene til jul og nyttår

Her finner du våre 10 beste desserter å servere til jul og nyttår. Lag julefavoritter som riskrem og karamellpudding, eller prøv deg på en annen klassiker.
JULEKAKER

Julekaker - 7 slag til jul

Hjemmebakte julekaker smaker nydelig! Se 16 ulike varianter, både de tradisjonelle 7 og noen moderne.
Havregrøt med nøtter og rosiner, samt en kopp kaffe

Havregrøt stadig mer populært

Siden 90-tallet har havregrøten havnet på stadig flere frokostbord. Nesten 600.000 nordmenn spiser havregrøt hver uke.