Emner
Vafler elskes av store og små! 25. mars feirer vi vaffeldagen, og du har en god grunn til å steke noen sprø og gode plater. Her finner du 6 ulike oppskrifter på en av våre mest populære tradisjonsretter.
Vafler kan varieres på mange ulike måter. Grove vafler med havregryn er sunt og en super erstatning for brødskiver i matpakken. Skal du servere som kos, kan vi anbefale en fyldig vaffelrøre med rømme eller syrnet melk. Eller hva med å teste ut revet brunost i vaffelrøren? Her finner du våre mest spennende vaffeloppskrifter:
Hvorfor ikke prøve sjokolademelk i vaflene for en spennende vri? Barna vil garantert elske sjokolademelkvafler, og med det grove melet i denne oppskriften blir vaflene også mettende og næringsrike.
Har du lyst til å imponere med en litt annerledes kake? Lag vaffelkake!
Ja visst kan du bruke vaffelrøre til å lage pizza! Velg gjerne grovt mel, og dropp sukker i røren. Bruk et godt kjøttpålegg, favorittosten din, litt tomater og krydder. En spennende variant av pizza som er lekker å servere til kveldsmat eller helgekosen.
Luksusvafler med brunost i røren
Skal du servere noen skikkelig gode vafler, bør du velge denne varianten. Revet brunost i røren kombinert med rømme og syltetøy til servering er en uslåelig god kombinasjon.
Nystekte grove vafler kan nytes til frokost, lunsj eller kveldsmat. Lag røren kvelden i forveien, så steker du enkelt noen plater som kan spises til frokost eller brukes som en god matpakke. Her finner du en god grunnoppskrift.
Rømme eller syrnet melk i vaffelrøren gir en saftig og smakfullt resultat. Dette er dessuten den perfekte resteoppskirften. Har du rester av rømme eller syrnet melk som nærmer seg utløpsdato? Bruk det i vafler, og bruk gjerne denne oppskriften.
Nystekte vafler er alltid populært. Disse vaflene lages med syrnet melk med blåbær.
Sunne og gode vafler som får sin søte smak gjennom modne bananer. Kos dere med vaflene og test hva dere kan om meieriprodukter i vår quiz!
Proteinrike vafler med kulturmelk - perfekt for deg som er opptatt av trening og sunt kosthold.
Emner