En smak av jul til frokost
I advent og i juletiden er det lite som slår lange frokoster og brunsjer med noe ekstra godt. Bruk julens krydder til å sette smak.
Kanel, nellik, kardemomme og ingefær er blant krydderne vi forbinder mest med jul. Når de tilsettes i varm melk eller i grøt, gir de en enkel vri som gjør frokosten mer julepreget uten at det krever så mye jobb.
Har du rester etter julemiddag eller julebord, kan det enkelt få nytt liv i frokosten for eksempel i en omelett.
Les også: Lag deilig juletapas!

Havregrøt med kanel, pekannøtter og tranebær
Topp havregrøten din med pekannøtter, granateplekjerner og tranebær, og nyt en deilig og sunn frokost

Grove lapper med kvarg og lune epler
Lapper med grovt mel kan være en god erstatning for brød til frokost. Smaker magisk med lune epler med kanel

Chai latte
Er du en av dem som lar frokosten kun bestå av en kopp te eller kaffe? Ved å tilsette melk i teen vil den inneholde flere næringsstoffer.

For dager du skal kose deg litt ekstra. Skjær tykke skiver med julekake, ha på smør og deretter deilig brunost, gjerne julebrunost.










