Omelett med medisterkaker

Omelett med medisterkaker

Omelett er perfekt restemat! Raskt å lage og enkelt å variere med det du måtte ha i kjøleskapet.

Se flere spennende omeletter her.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

1 porsjon gir 2 stk.

  • 1 stk Sjalottløk
  • 5 stk Medisterkake
  • 1 pk Babyspinat
  • 4 stk Egg
  • 2 ss Melk
  • 50 g Gulost

Fremgangsmåte:

  1. Finhakk sjalottløk og stek løken i litt smør til den er myk.
  2. Tilsett spinat og medisterkaker i skiver, og stek til medisterkakene har fått farge og spinaten har falt sammen.
  3. Pisk melken og eggene lett sammen med en gaffel. Hell eggeblandingen over medisterkakene og topp med revet ost.
  4. Legg på lokk og stek omeletten til eggene har stivnet og osten har smeltet.
  5. Krydre med salt og pepper og topp med ønsket mengde friske spirerSpirer kan erstattes med friske urter, som eksempelvis gressløk eller persille

Se flere spennende omeletter her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.