Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Omelett med medisterkaker

Omelett er perfekt restemat! Raskt å lage og enkelt å variere med det du måtte ha i kjøleskapet.

Se flere spennende omeletter her.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
1 porsjon gir 2 stk
1 stk sjalottløk
smør til steking
5 stk medisterkake
1 pk babyspinat
4 stk egg
2 ss melk
50 g gulost
friske spirer
salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Finhakk sjalottløk og stek løken i litt smør til den er myk.
  2. Tilsett spinat og medisterkaker i skiver, og stek til medisterkakene har fått farge og spinaten har falt sammen.
  3. Pisk melken og eggene lett sammen med en gaffel. Hell eggeblandingen over medisterkakene og topp med revet ost.
  4. Legg på lokk og stek omeletten til eggene har stivnet og osten har smeltet.
  5. Krydre med salt og pepper og topp med ønsket mengde friske spirer
    Kokkens tipsSpirer kan erstattes med friske urter, som eksempelvis gressløk eller persille

Se flere spennende omeletter her.