Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Spansk omelett med grønnsaker og smeltet ost

Ost gjør omeletten ekstra saftig og næringsrik. Kombinasjonen med potet gjør at du holder deg mett lenge.

Se flere tips til deilige omeletter her.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

2
200 g grønnsaker
100 g potet
2 ss smør
4 stk egg
50 g revet gulost

Fremgangsmåte

  1. Skrell grønnsaker og poteter, og kutt dem i grove biter.
  2. Varm smøret i en stekepanne og stek grønnsakene og potetene i ca. 2 minutter.
  3. Visp sammen eggene i en bolle og tilsett disse slik at det dekker grønnsakene og potetene.
  4. Rør rundt jevnlig til omeletten har begynt å sette seg.
  5. Topp omeletten med revet ost og ha lokk på stekepannen.
    Kokkens tipsHar du ikke et lokk tilgjengelig, kan du bruke aluminiumsfolie.
  6. Stek slik på middels til middels svak varme til omeletten har satt seg og osten har smeltet.
    Kokkens tipsOmelett er en fin måte å få brukt opp gårdsdagens grønnsaker og poteter.

Se flere tips til deilige omeletter her.