Omelettmuffins
Kjapt mellommåltid som er næringsrikt og holder deg mett lenge! Prøv en ny variant av omelett.
Ingredienser:
Porsjoner
- 6 stk Egg
 - 1 dl Melk
 - 2 stk Vårløk (eller løk)
 - 150 g Kokt skinke (eller fetaost)
 - 50 g Tomat (soltørket)
 - 25 g Sorte oliven (uten stein)
 - 100 g Revet gulost
 - 0,5 ts Salt
 
Fremgangsmåte:
- Sett stekeoven på 180° C.
 - Smør muffinsbrettet/ formene med litt olje, kle med bakepapir (klipp litt store firkanter) eller med muffinsformer i papir. Pass på at papirkanten er over formene.
 - Del vårløk i tynne skiver, del opp skinke/ fetaosten, soltørkede tomater og oliven i mindre biter.
 - Visp egg og melk, tilsett ost og de andre ingrediensene. Bland godt sammen.Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.
 - Stek omelettene midt i ovnen i ca. 15 minutter, til de såvidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.
 
