Velsmakende omelettmuffins

Omelettmuffins

Kjapt mellommåltid som er næringsrikt og holder deg mett lenge! Prøv en ny variant av omelett.

Se flere tips til deilige omeletter her.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 6 stk Egg
  • 1 dl Melk
  • 2 stk Vårløk (eller løk)
  • 150 g Kokt skinke (eller fetaost)
  • 50 g Tomat (soltørket)
  • 25 g Sorte oliven (uten stein)
  • 100 g Revet gulost
  • 0,5 ts Salt

Fremgangsmåte:

  1. Sett stekeoven på 180° C.
  2. Smør muffinsbrettet/ formene med litt olje, kle med bakepapir (klipp litt store firkanter) eller med muffinsformer i papir. Pass på at papirkanten er over formene.
  3. Del vårløk i tynne skiver, del opp skinke/ fetaosten, soltørkede tomater og oliven i mindre biter.
  4. Visp egg og melk, tilsett ost og de andre ingrediensene. Bland godt sammen.Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.
  5. Stek omelettene midt i ovnen i ca. 15 minutter, til de såvidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.

Se flere tips til deilige omeletter her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.