Pisk sammen egg og bland inn cottage cheese og krydder.
Skjær chorizo i biter og stek den i en stekepanne til de blir sprø, la den renne av på litt kjøkkenpapir.
Tilsett smør i den varme stekepannen, hell over eggeblandingen og stek denne videre til den begynner å stivne, rør litt i blandingen slik at alt stivner.
Bruk ca ¾ deler av chorizoen på eggeblandingen, resten skal brukes som topping senere.
Brett den ene halvparten av den stivnet eggeblandingen over den andre.
Pynt med stekt chorizobiter og cottage cheese, og server den lun med en fristende salat av ruccola, tomat og avocado.
Med 3 porsjoner melk og meieriprodukter kan du bidra til å sikre inntake av jod og kalsium. Et glass melk, et beger yoghurt og en brødskive med ost gir deg enkelt påfyll.
Dette er en typisk resteomelett. Tilsett det du har av rester i kjøleskapet, som kokte grønnsaker, kjøttrester eller pasta. Det blir spesielt godt med ost på toppen.