Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Omelett med ost

Denne omeletten går det veldig raskt å lage, og så er den næringsrik med både egg og ost. Enkelt og godt for eksempel etter trening.

Se flere tips til deilige omeletter her.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
2 stk egg
2 ss melk
¼ ts salt
1 dl revet hvitost
smør

Fremgangsmåte

  1. Visp sammen egg, melk og salt.
    Ernæringsrådgiverens tips

    Ønsker du en saftigere, mer mettende og en enda mer proteinrik omelett? Tilsett et par spiseskjeer cottage cheese i røren.

  2. Varm stekepannen til smøret freser når det slippes i.
  3. Hell i røren. Skyv røren inn mot midten. Omeletten er ferdig på under ett minutt. 
  4. Legg osten på den ene halvdelen av omeletten, og brett den andre halvdelen over. Her er det lov å fylle på med andre ingredienser også.
  5. Spis omeletten nystekt med godt brød, og gjerne en salat til.
    Kokkens tips

    Det er ingen grenser for hva du kan fylle en omelett med: Sopp, løk, hvitløk, oliven, spinat, tomat, chili, vårløk, asparges, revet gulost, stekt bacon, stekte potetskiver, kyllingkjøtt, reker, scampi, blåskjell, pesto, parmesan, spekeskinke, kokt pasta eller frisk urter. 

Se flere tips til deilige omeletter her.