2ss urtekrydder (som bladpersille, basilikum, gressløk)
Fremgangsmåte
Sett stekeoven på 200 ºC.
Smelt smøret og avkjøl litt. Visp sammen smør, egg, yoghurt og melk. Rør inn hvetemel, sammalt mel, bakepulver og salt.
Finhakk vårløk, soltørket tomat og oliven. Del skinken i biter. Rør skinke, vårløk, tomat, oliven, ost og urter inn i muffinsrøren.
Fordel røren i 8 store muffinsformer (bruk gjerne muffinsbrett) og stek muffinsene midt i ovnen i ca 25 minutter. Kokkens tipsTopp gjerne med valmuefrø, linfrø, solsikkefrø og/eller gresskarkjerner.
Med 3 porsjoner melk og meieriprodukter kan du bidra til å sikre inntake av jod og kalsium. Et glass melk, et beger yoghurt og en brødskive med ost gir deg enkelt påfyll.