Skrevet av Linda Engelstad
Emner
Årets siste dag nærmer seg og det er på tide å planlegge nyttårsmiddagen. Uavhengig av hva du skal servere, være seg kjøtt eller fisk, er det viktig med godt tilbehør. Her får du flere oppskrifter på silkemyke pureér, salater og ikke minst klassisk fløtegratinerte poteter.
De fleste elsker fløtegratinerte poteter- passer utmerket til både oksekjøtt, kylling og fisk.
- også kalt kålrotstappe. Det klassiske tilbehøret til pinnekjøtt.
Silkemyk og med søt smak- persillerotpuré smaker fantastisk til både fisk og kjøtt.
Her får du oppskrift på en deilig og litt lettere potetsalat med oliven, løk og hjertesalat.
Pastinakkpuré er kremet og fløyelsmyk og er perfekt som tilbehør til and eller annet rødt kjøtt.
Waldorfsalat er det mest klassiske tilbehøret til kalkun og kylling. For å få en frisk og magrere variant har vi byttet ut fløten med yoghurt.
Kremet potetsalat smaker alltid godt, spesielt med egg og gressløk.
Gratinert potet og squash med ost passer perfekt til kjøtt eller fisk, eller kan serveres som en enkel forrett eller til lunsj.
Emner