Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Waldorfsalat med yoghurt

Hjemmelaget waldorfsalat er et klassisk tilbehør til julens koltbord, middager eller frokost.
enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
200 g hodekål
3 stk stilkselleri (stangselleri)
2 stk eple , syrlig
150 g blå druer
2 dl valnøttkjerner
2 dl yoghurt
1 ss lettmajones
1 ss sitron
1 ts salt
½ ts pepper , kvernet

Fremgangsmåte

  1. Finsnitt kål, skjær stangselleri i skiver, del eplene i små terninger og druene i to. Bland alt sammen.
  2. Grovhakk valnøttkjerner.
  3. Rør sammen yoghurt med majones, sitron, salt og pepper.
  4. Vend yoghurten inn med de øvrige ingrediensene, inkludert valnøtter.
  5. Topp salaten med litt ekstra valnøtter og druer.
    Ernæringsrådgiverens tipsVisste du at yoghurt har blant annen et høyt innhold av kalsium som er viktig for å styrke skjelettet?