Her finner du våre 10 beste desserter å servere til jul og nyttår. Lag julefavoritter som riskrem og karamellpudding, eller prøv deg på en annen klassiker. Noen av disse faller garantert i smak hos gjestene dine.
I julen er det mange anledninger til å servere en deilig dessert etter middagen. Prøv en av disse 10 smakfulle variantene.
Dette er en av nordmenns favoritter til jul! Husk at puddingen må stå kaldt i ett døgn før servering.
Ingen jul uten riskrem med frisk bærsaus! Lag en god porsjon risgrøt i julen, så kan du bruke restene til riskrem dagen etter.
Denne kalles også "Haugesunddessert". En smakfull dessert som ser lekker ut i høye stettglass. Godt tips til nyttårsaften!
En deilig panna cotta med helmelk og kvarg i stedet for fløte. Nydelig saus av frisk bærblanding.
Sjokoladeelskerens beste dessert. Denne er basert på mørk sjokolade og har en rik og fyldig smak. Anbefales!
Med multer i fryseren kan du også lage en iskake til dessert. Enkel, frisk og god!
En myk vaniljedessert med karamellisert lokk. Dette er en populær dessert året rundt.
Dette er kaken for deg som elsker riskrem. Kan også serveres med en syrlig bringebærsaus.
Byggrynskrem er en gammel tradisjonsrett her i Norge. Prøv denne nydelige og smakfulle varianten som har gått litt i glemmeboka til fordel for riskremen.
Panna cotta er en italiensk dessert. Her får du en variant med syrlig smak av sitrus.