Påskens beste desserter

Trenger du tips til gode desserter å servere i høytidsdagene? Vi kan anbefale disse deilige dessertene som passer godt etter påskemiddagen.

Panna cotta
Puddinger

Panna cotta

Denne Panna cottaen er basert på melk fremfor kremfløte.

Panna cotta med yoghurt og appelsin
Puddinger

Panna cotta med yoghurt og appelsin

Panna cotta er en italiensk dessert. Her får du en variant med syrlig smak av sitrus.

Milkshake med appelsin
Milkshake

Milkshake med appelsin

En deilig milkshake som smaker sommer og sol.

Hjemmelaget vaniljeis
Iskrem

Hjemmelaget vaniljeis

Hjemmelaget is er enkelt å lage og det smaker himmelsk godt.

Karamellsaus
Sauser og kremer

Karamellsaus

Denne karamellsausen er nydelig til is, men passer også perfekt til epler eller brownies og pisket krem.

Sjokoladesaus
Sauser og kremer

Sjokoladesaus

Fløyelsmyk sjokoladesaus som passer til mange typer desserter.

Creme catalan
Puddinger

Creme catalan

Creme catalan er en spansk versjon av crème brûlee som ofte spises i forbindelse spanjolenes farsdag.

Crème Cassonade
Puddinger

Crème Cassonade

Fransk dessert som du kan lage dagen før. Karamelliseres rett før servering med brun sukker.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.