fromasj av kvarg

Fromasj av kvarg

Fromasj er en kremdessert stivnet med gelé. Det er mange måter å lage fromasj på - her har vi en oppskrift som bruker kvarg.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 3 stk Gelatinplater
  • 1 beger Kvarg naturell (f.eks Kesam)
  • 1 dl Yoghurt med skogsbær
  • 0,5 ts Vaniljesukker
  • 100 g Ferdiggelé med jordbærsmak

Fremgangsmåte:

  1. Bløt opp gelatinen i kaldt vann i 5 minutter, smelt deretter gelatinen.
  2. Bland kvarg, yoghurt og vaniljesukker, og rør inn gelatinen.
  3. Fyll blandingen i glass og la det stå ca 1 time.
  4. Legg bær på toppen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.