Fromasj av yoghurt

Fromasj av yoghurt

Denne kombinasjonen av fromasj med yoghurt og gelé med friske bær er en lekende lett dessert å lage som du enkelt kan lage til flere om du skal ha selskap.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 2 stk Gelatinplater
  • 3 dl Yoghurt med skogsbær
  • 50 g Bjørnebær
  • 50 g Bringebær
  • 50 g Blåbær
  • 100 g Ferdiggelé med jordbærsmak
  • 2 blad Frisk mynte

Fremgangsmåte:

  1. Bløt opp gelatinen i kaldt vann i 5 minutter, smelt deretter gelatinen.
  2. Bland det sammen med yoghurten. Hell yoghurten over i serveringsglass.
  3. La glassene stå kaldt i en time for å stivne.
  4. Legg deretter bærene på toppen.
  5. Varm opp ferdiggelé, avkjøl det litt og hell den over bærene. Sett fromasjen i kjøleskapet til avkjøling.
  6. Når geléen på toppen har stivnet kan du godt pynte med et par mynteblader og så er fromasjen klar til servering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.