kjøleskapsgrøtmed syrnet melk, karamellsaus og nøtter

Fristende kjøleskapsgrøt med syrnet melk, karamell og nøtter

Denne søte varianten passer perfekt som helgekos. En deilig kombinasjon av søtt og salt.

Se flere smakfulle kjøleskapsgrøter her.

TidOver 60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 2 dl Havregryn (lettkokt)
  • 4 dl Syrnet melk
  • 50 g Sukker
  • 0,5 dl Matfløte
  • 0,5 stk Banan

Fremgangsmåte:

  1. Rør havregryn og syrnet melk godt sammen i et glass eller en boks med lokk.
  2. Sett glasset i kjøleskapet over natten, eller i minimum 4 timer.
  3. Smelt sukker i en kjele til den har fått en karamellartig farge og tilsett matfløte.
  4. Kok sausen til sukkeret har løst seg opp og avkjøl.
  5. Topp kjøleskapsgrøt med karamellsaus, bananskiver og nøtteblanding.

Se flere smakfulle kjøleskapsgrøter her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.