Et glass med kjøleskapsgrøt toppet med nøtter og peanøttsmør.

Kjøleskapsgrøt med peanøttsmør og pistasjnøtter

Kjøleskapsgrøt er en enkel frokost som nesten lager seg selv. Smaker ekstra godt med peanøttsmør og nøtter.

TidOver 60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 2 dl Havregryn
  • 4 dl Syrnet melk
  • 4 ss Peanøttsmør
  • 0,5 dl Banan
  • 2 ss Pistasjenøtter

Fremgangsmåte:

  1. Rør havregryn og syrnet melk godt sammen i en bolle eller et glass med lokk.
  2. Sett glass i kjøleskapet over natten, eller i minimum 4 timer.
  3. Bland halvparten av peanøttsmøret med kjøleskapsgrøten og fyll i ønsket serveringsglass.
  4. Topp kjøleskapsgrøten med resten av peanøttsmøret, banan og pistasjnøtter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.