Ispinner med bringebær og mango.

Soloppgangs-ispinner

Her har vi blandet tropiske smaker med våre egne hjemlige: Mango, melon, pasjonfrukt, kokos og bringebær.

TidOver 60 min
MiddelsMiddelsMiddels

Ingredienser:

1 porsjon gir 6 stk.

  • Mangofyll:
  • 0,5 stk Mango
  • 2 dl Yoghurt med melon/pasjonsfrukt
  • 1 ss Lys sirup (f.eks agavesirup)
  • Bringebærfyll:
  • 50 g Bringebær
  • 2 dl Kvarg med vanilje (f.eks Kesam med vanilje)
  • 0,5 stk Banan
  • 3 ss Kokosmasse /kokosflak

Fremgangsmåte:

Mangofyll:

  1. Mos mangoen og rør inn yoghurt. Fyll nederste del av isformene med mangofyllet. Vi satte i ispinnene, for våre former har lokk som kan tas av igjen for å etterfylle. Har du ikke slike kan du fryse uten pinner. Men da må du følge med etter kanskje 1 til 2 timer når isen har begynte å stivne, og du fortsatt kan få presset ned pinnene i isen før du fyller på bringebærdelen.

Bringebærfyll:

  1. Ha bringebær, kvarg, banan og kokosflak i en blender og bland godt sammen slik at du ikke får store kokosbiter.
  2. Fyll bringebærblandingen oppå den frosne mangoblandingen, og frys igjen.
  3. La stå i fryseren i 4-6 timer.

Kokkens tips:Du kan bytte ut vaniljekvargen med en annen smak, f.eks bringebærkvarg.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.