Mos mangoen og rør inn yoghurt. Fyll nederste del av isformene med mangofyllet. Vi satte i ispinnene, for våre former har lokk som kan tas av igjen for å etterfylle. Har du ikke slike kan du fryse uten pinner. Men da må du følge med etter kanskje 1 til 2 timer når isen har begynte å stivne, og du fortsatt kan få presset ned pinnene i isen før du fyller på bringebærdelen.
Bringebærfyll:
Ha bringebær, kvarg, banan og kokosflak i en blender og bland godt sammen slik at du ikke får store kokosbiter.
Fyll bringebærblandingen oppå den frosne mangoblandingen, og frys igjen.
La stå i fryseren i 4-6 timer.
Kokkens tips
Du kan bytte ut vaniljekvargen med en annen smak, f.eks bringebærkvarg.
Den friske smaken på disse ispinnene kommer fra sitronyoghurt, litt lime og en klype med flaksalt. For å få ekstra kremede ispinner har vi også tilsatt en banan.
Med 3 porsjoner melk og meieriprodukter kan du bidra til å sikre inntake av jod og kalsium. Et glass melk, et beger yoghurt og en brødskive med ost gir deg enkelt påfyll.