Cottage cheese pannekaker
Prøv pannekaker med cottage cheese, en ny og smakfull variant. Disse er fylt med cottage cheese og syltetøy.
Ingredienser:
Porsjoner
1 porsjon gir 8 stk.
- Pannekakerøre:
 - 60 g Hvetemel
 - 1 krm Salt
 - 4 stk Egg
 - 0,5 dl Lettmelk
 - 3 dl Cottage cheese
 - 3 ss Smør
 - Fyll:
 
Fremgangsmåte:
- Ha hvetemel og salt i en bolle.
 - Visp sammen egg, melk og cottage cheese eller bruk en stavmikser slik at ostekornene blir most.
 - Tilsett eggeblandingen i melet og visp røren sammen.
 - Rør inn smeltet smør. dekk til røren og la den stå i ca. 30 min.
 - Varm en teflonpanne over middels varme og smelt litt smør. Ha litt røre i pannen. Snu kaken med en stekespade når den begynner å stivne på overflaten.
 - Server pannekakene med cottage cheese, syltetøy og friske bær.
 
