Melk.no/Oppskrifter/Pannekaker

Proteinpannekaker

Små, deilige proteinbomber. Perfekt etter trening.

Se flere deilige pannekaker her.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

1 porsjon gir 6 stk.

  • 1,5 dl Havregryn (lettkokte)
  • 2 stk Egg
  • 3 ss Cottage cheese
  • 0,25 ts Salt
  • 1 ts Bakepulver
  • 1 dl Lettmelk

Fremgangsmåte:

  1. Hell havregryn i en bolle og tilsett salt, bakepulver, cottage cheese og egg. Rør godt.
  2. Spe med melk til ønsket konsistens. Denne røren skal være ganske så tykk. Hvis du ønsker en jevnere røre kan du bruke stavmikseren og mose alt sammen.
  3. Smelt smør i en stekepanne. Bruk en spiseskje til å lage små pannekaker/lapper i pannen og la de steke på middels varme til de har begynt å stivne på oversiden. Snu pannekakene og stek de videre på den andre siden til de er gyldne.
  4. Server pannekakene med cottage cheese og friske bær eller favorittsyltetøyet og banan. Ønsker du en søtere variant kan du blande i litt most banan. Pannekakene vil fortsatt være like sunne, like proteinrike og minst like gode.

Se flere deilige pannekaker her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.