Proteinpannekaker
Små, deilige proteinbomber. Perfekt etter trening.
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
1 porsjon gir 6 stk.
- 1,5 dl Havregryn (lettkokte)
- 2 stk Egg
- 3 ss Cottage cheese
- 0,25 ts Salt
- 1 ts Bakepulver
- 1 dl Lettmelk
Fremgangsmåte:
- Hell havregryn i en bolle og tilsett salt, bakepulver, cottage cheese og egg. Rør godt.
- Spe med melk til ønsket konsistens. Denne røren skal være ganske så tykk. Hvis du ønsker en jevnere røre kan du bruke stavmikseren og mose alt sammen.
- Smelt smør i en stekepanne. Bruk en spiseskje til å lage små pannekaker/lapper i pannen og la de steke på middels varme til de har begynt å stivne på oversiden. Snu pannekakene og stek de videre på den andre siden til de er gyldne.
- Server pannekakene med cottage cheese og friske bær eller favorittsyltetøyet og banan. Ønsker du en søtere variant kan du blande i litt most banan. Pannekakene vil fortsatt være like sunne, like proteinrike og minst like gode.