Rislapper med cottage cheese

Rislapper med cottage cheese

Prøv disse deilige rislappene som ettermiddagskos etter en lang dag ute, i skisporet eller etter skogsturen. Nydelig for både små og store.

Se flere deilige lapper og pannekaker her.

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

1 porsjon gir 8 stk.

  • 2,5 dl Cottage cheese
  • 2,5 dl Risgrøt
  • 1 dl Hvetemel
  • 1 dl Melk
  • 2 stk Egg
  • 1 ss Sukker

Fremgangsmåte:

  1. Bland sammen cottage cheese, risgrøt, hvetemel og melk.
  2. Pisk egg og sukker lett sammen for hånd, og bland dette sammen med de andre ingrediensene.
  3. Stek små lapper i smør i en panne.

Kokkens tips:Servér lappene varme med syltetøy og rømme eller kvarg, det smaker himmelsk! Se flere deilige lapper og pannekaker her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.