Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Rislapper med cottage cheese

Prøv disse deilige rislappene som ettermiddagskos etter en lang dag ute, i skisporet eller etter skogsturen. Nydelig for både små og store.

Se flere deilige lapper og pannekaker her.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
1 porsjon gir 8 stk
2 ½ dl cottage cheese
2 ½ dl kald risgrøt
3 ss hvetemel
1 dl melk
2 stk egg
1 ss sukker
Smør til stekingen

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen cottage cheese, risgrøt, hvetemel og melk.
  2. Pisk egg og sukker lett sammen for hånd, og bland dette sammen med de andre ingrediensene. 
  3. Stek små lapper i smør i en panne.
Kokkens tips

Servér lappene varme med syltetøy og rømme eller kvarg, det smaker himmelsk!

Se flere deilige lapper og pannekaker her.