tagliatelle med blåmuggost

Tagliatelle med blåmuggostsaus

TidUnder 20 min
MiddelsMiddelsMiddels

Ingredienser:

Porsjoner

  • 75 g Valnøttkjerner
  • 400 g Kyllingfilet
  • 50 g Smør
  • 500 g Tagliatelle
  • 150 g Grønn frisk asparges
  • 2 dl Matfløte
  • 150 g Blåmuggost
  • 50 g Blåmuggost , til servering

Fremgangsmåte:

  1. Rist valnøttene i en tørr stekepanne eller stek de i stekeovnen ved 180 °C i 5 minutter.
  2. Skjær kyllingfiletene i tynne skiver og stek de i en varm panne med litt smør. Sett til side.
  3. Kutt ca 2 cm av stilken på aspargesene og del dem i mindre biter.
  4. Stek asparges i en liten gryte med resten av smøret. Tilsett matfløte og blåmuggost. Kok opp og la det småkoke i ca. 2 minutter.
  5. Kok pastaen "al dente" i en stor kjele fosskokende vann tilsatt salt. Sil av vannet og hell pastaen tilbake i gryten.
  6. Tilsett det stekte kyllingkjøttet og smak til med salt og pepper.
  7. Fordel saus og valnøtter over pastaen. Topp med noen biter blåmuggost og server straks.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.