Smakfull pizza med gjærfri bunn

Smaksrik, hvit pizza som du enkelt lager på under en time.

Se flere spennende pizza her.

Tid40-60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 200 g Hvetemel
  • 3 ss Olivenolje
  • 1 dl Helmelk
  • 1 stk Eggeplomme
  • 0,5 ts Salt
  • 1 dl Crème fraîche orginal, 35 %
  • 100 g Revet gulost ( eller f. eks en blanding med hvit geitost )
  • 1 stk Rødløk
  • 1 stk Tomat
  • 50 g Vårløk ( eller grønn asparges )
  • 100 g Bacon
  • 1 stk Avokado
  • 50 g Ruccola

Fremgangsmåte:

  1. Bland hvetemel, olivenolje, eggeplomme, melk og salt til en fast deig. Pakk deigen inn i folie og la den hvile kaldt i minst 20 minutter.
  2. Sett stekeovnen på 210 °C.
  3. Kjevle ut deigen til en flat leiv, cirka 2 mm tynn på et melet bord.
  4. Smør på Crème fraîche, og topp deretter med ost, grønnsaker og bacon.
  5. Stekes på 210 °C i ca 15 minutter, eller til pizzaen er gyllen.
  6. Topp pizzaen med skivet avokado og ruccola.

Se flere spennende pizza her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.