indisk kyllingsuppe

Indisk kyllingsuppe

En deilig og varmende suppe med en "touch" av India.

Se flere spennende supper her.

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 4 stk Kyllingfilet
  • 2 ss Smør
  • 1 ss Hot curry
  • 1 båt Hvitløk
  • 0,5 stk Rød chili
  • 1 ts Frisk ingefær
  • 1 stk Løk
  • 3 stk Gulrot
  • 2 stk Eple
  • 6 dl Vann
  • 4 dl Matfløte
  • 1 dl Melk
  • 1 ss Maisstivelse (maizena)

Fremgangsmåte:

  1. Del kyllingfiletene i biter og stek dem i smør i en stekepanne.
  2. Hakk løk, hvitløk og chili, riv ingefær. Grovriv gulrot og eple.
  3. Smelt smør i en stor kjele og ha i currypulver.
  4. Tilsett hvitløk, chili, ingefær og løk og la det hele surre til løken blir myk.
  5. Tilsett gulrot, eple og vann. La det koke i ca 5 minutter.
  6. Tilsett matfløte.
  7. Rør ut maizena i melk og jevn suppen med maizena.
  8. Kjør suppen lett med en stavmikser eller i en foodprosessor, hvis du ønsker en litt glattere konsistens (det er godt hvis det er igjen litt biter).
  9. Smak til med salt og pepper, og legg i kyllingbitene.Serveres med rikelig finklippet frisk koriander og nanbrød.

Se flere spennende supper her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.