Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Kyllingsuppe med pasta

Suppe er alltid enkelt å ty til i en hektisk hverdag. Denne er smakfull, mettende og rask å lage selv.

Se flere deilige supper her.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
½ stk grillet kylling
1 stk løk (gul)
2 stk gulrot
½ stk stilkselleri (stangselleri)
1 stk rødløk
1 stk vårløk
½ stk brokkoli
2 ss smør
1 ts malt koriander
1 ts gurkemeie
4 dl vann
4 dl lettmelk
2 ss maisstivelse (maizena)
1 dl matfløte
80 g pasta
salt og pepper
sitronsaft
1 dl gresk yoghurt

Fremgangsmåte

  1. Rens og kutt kyllingkjøttet i biter.
  2. Rens og finhakk løk. Kutt gulrot, stangselleri, rødløk og vårløk i grove biter. Del brokkolien i små buketter.
  3. Ha smør, løk, koriander og gurkemeie i en gryte ved middels varme og stek under omrøring til løken har blitt myk.
  4. Tilsett vann og lettmelk og kok opp. Rør ut maizena i matfløte og jevn suppen med maizena. Tilsett kylling, pasta og grønnsaker og la alt småkoke til grønnsakene er møre.
  5. Smak til med salt, nykvernet pepper og sitronsaft. Rør inn yoghurten rett før servering.
  6. Servér med brød eller rundstykker.

Se flere deilige supper her.