Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Kremet ostedipp

Kremet og spicy ostedipp som nytes med varme tortiallachips
enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
150 g cheddar ost
200 g revet mozzarella
250 g gulost (vellagret)
1 stk rødløk
½ stk jalapeno
½ potte frisk koriander
4 stk vårløk
125 g kremost naturell
200 g hermetiske tomater (gjerne cherrytomater)

Fremgangsmåte

  1. Riv eller kutt ost i små terninger.
  2. Finhakk rødløk, jalapeño og koriander. Del vårløk i skiver. 
  3. Ha alle ingrediensene i en ildfast form. 
  4. La formen stå i ovnen på 200 °C til osten har smeltet og er gyllen.
  5. Rør om og server med varme tortillachips.