Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Dressing med blåmuggost

Dette er en kraftig dressing med mye smak. Nydelig på pai, quiche eller et baconsmørbrød.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
1 ½ dl syrnet melk
½ dl majones
1 ss sitronsaft
½ ts worchestershiresaus
1 båt hvitløk
75 g blåmuggost
½ dl frisk kruspersille (finhakket)
2 ss frisk gressløk
1 krm salt
1 krm pepper

Fremgangsmåte

  1. Bland syrnet melk, majones, sitronsaft, worcestershiresaus, presset/revet hvitløk og blåmuggost og i en foodprosessor til det er jevnt.
  2. Finhakk persille og gressløk og tilsett det sammen med salt og pepper til dressingen.
  3. La dressingen trekke i minst en halv time før servering.