Fylt paprika

Fylt paprika

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 3 dl Grønnsakbuljong (utblandet)
  • 2 ss Smør
  • 175 g Couscous
  • 4 stk Rød paprika
  • 2 båt Hvitløk
  • 1 stk Løk
  • 1 stk Grønn squash
  • 1 stk Sitron
  • 4 ss Frisk basilikum
  • 200 g Revet gulost (f. eks Cheddar)

Fremgangsmåte:

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.
  2. Kok opp 3 dl grønnsakbuljong og tilsett 2 ss smør.
  3. Når vannet koker tilsetter du couscous. Rør i kjelen og trekk den av platen. Sett på lokk og la couscousen trekke i 10 minutter.
  4. Del fire store paprika i to på langs og ta ut kjernehuset.
  5. Finhakk hvitløk og løk. Kutt squashen i små terninger, og riv skallet av en sitron.
  6. Hell couscousen over i en stor bolle og tilsett hvitløk, løk, squash, sitronskall og basilikum.
  7. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
  8. Fordel blandingen i de delte paprikaene og dryss revet ost over.
  9. Paprikaene bakes i ovnen i ca. 20 minutter eller pakk den inn i aluminiumsfolie og legges på grillen. Pass på at osten ikke berører aluminiumsfolien.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.