Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Potetsalat med nykål og sitron

Regn eller sol - en enkel potetsalat er alltid god sommermat !
enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
400 g nypotet
½ stk nykål, sommerkål
3 dl lettrømme
2 ss grov sennep
salt og pepper
1 stk sitron (saft)
½ bunt frisk gressløk
2 ss alfalfaspirer

Fremgangsmåte

  1. Vask potetene og kok dem deretter møre i saltet vann.
  2. Hell av vannet, damp potetene tørre og la de avkjøles noe.
  3. Bland rømme med sennep, salt, pepper og smak til med sitronsaft.
  4. Strimle nykål og bland sammen med rømme og potetbitene.
  5. Serveres med finhakket gressløk og alfalfaspirer.