Grønnsakstuing

Bruk de grønnsakene du har tilgjengelig og lag en deilig stuing.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 stk Purre
  • 1 ss Smør
  • 2 ss Hvetemel
  • 3,5 dl Lettmelk
  • 1 ts Salt
  • 0,5 ts Muskatblomme

Fremgangsmåte:

  1. Vask, rens og skjær grønnsakene i terninger.
  2. Kok grønnsakene lett møre i vann, hell av vannet og sett til side.
  3. Smelt smøret, dryss i melet og spe med melk. Gi sausen et oppkok under omrøring før du tilsetter de kokte grønnsakene.
  4. Smak til med krydder.

Kokkens tips:For en enda enklere variant kan du fint bruke frosne grønnsaker.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.