Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Laksewraps med mangochutneydressing

Bytt ut tortillalefsene med hjertesalat, og servér med en deilig yoghurtdressing med mangochutney. 

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

1 porsjon gir 4 stk
Dressing:
1 dl lettrømme
1 dl yoghurt naturell
2 ss mangochutney
salt og pepper
Fyll:
½ stk slangeagurk
2 stk avokado
½ stk rødløk
Panering:
50 g kavring
1 ts paprikapulver
50 g hvetemel
2 stk egg
400 g laksefilet
olje til steking
2 stk hjertesalat
koriander og lime til servering

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og pepper.
  2. Skjær agurk i tynne staver, rødløk og avokado i skiver (eller lag avokadomos ved å mose avokado med litt lime, salt og pepper)
  3. Bland sammen knust kavring og paprikapulver. Del laksen i mindre biter og vend dem først i litt mel, deretter egg og tilslutt i kavringen.
  4. Stek laksebitene i litt olje på middels sterk varme.
  5. Fyll hjertesalatblader med laks, rødløk, avokado, mangochutneydressing, og topp med koriander og limesaft.