Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Wraps med laks

Lag spennende turmat som smaker godt og som er enkelt å tilberede, eller overrask med en laksewrap til middag hjemme.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
1 porsjon gir 6 stk
LEFSER:
2 ss solsikkeolje
1 ts bakepulver
60 g byggmel
120 g hvetemel
¼ ts salt
1 dl vann
FYLL:
3 dl cottage cheese
6 skive røkelaks
6 blad hjertesalat
1 stk avokado

Fremgangsmåte

HVETETORTILLAS:

  1. Bland alle ingrediensene sammen til en smidig deig. Legg deigen over i en kjøkkenbolle og la den hvile i 20 minutter.
  2. Del deigen i 6 like store emner, form emnene til boller og klem dem litt flate.
  3. La dem hvile i 10 minutter på kjøkkenbenken under et kjøkkenhåndkle med plastfolie over.
  4. Kjevle deigen ut til runde leiver med tykkelse som pannekaker. Lefsene skal være på størrelse med stekepannen din.
  5. Stek lefsene i en tørr stekepanne på middels til sterk varme. Når du ser at lefsene blåser seg opp, snu dem og stek dem på andre siden i noen sekunder.

    FYLL:

  6. Vask salaten og skjær avokado i skiver.
  7. Fyll lefsene på med alle ingrediensene og rull sammen.