Tips til spennende fyll til fastelavnsbollene. Fire varianter som garantert faller i smak.
Oppskrift på verdens beste fastelavnsboller finner du her.
Tips til hvordan du får perfekt krem, finner du her.
Nugatti og krem En sikker vinner for den som er glad i sjokolade. Del bollen i to, smør et tykt lag med nugatti og topp med pisket krem. Dryss med melis til slutt. |
||
|
Lemon curd og krem Hvis du synes fastelavnsboller fort blir i det søteste laget, hva med å fylle bollen med syrlig lemon curd? Oppskrift finner du her. |
|
Semlor Klassiske semlor smaker helt fantastisk. Skjær av toppen på bollen, ta ut innmaten og bland dette med mandelmasse og litt melk til du får en tykk, grøtete konsistens. Fyll bollen med blandingen og topp med krem. |
||
Bringebærsyltetøy og krem Dette er en variant som de fleste forbinder med tradisjonelle fastelavnsboller. Fyll med bringebærsyltetøy og pisket krem. Ønsker du å gjøre litt ekstra stas ut av pyntingen, kan du klippe ut et hjerte av papir som du legger på toppen av bollen mens du drysser melis over. |