Ovnsbakt laks

Enkle og gode fiskeoppskrifter

Mange spiser ikke nok fisk. Vi har derfor samlet flere av våre fiskeoppskrifter for å gi deg inspirasjon til hvordan du kan få litt mer fisk inn i hverdagen.

De norske kostrådene anbefaler at vi spiser fisk til middag to til tre ganger i uken og at vi gjerne bruker fisk som pålegg. Dette tilsvarer totalt 300-450 gram ren fisk i uken. Minst 200 gram bør være fet fisk som laks, ørret, makrell eller sild. Dersom du spiser mye fisk som pålegg kan du vite at seks påleggsporsjoner med fisk tilsvarer omtrent én middagsporsjon. Vi har samlet flere av våre fiskeoppskrifter for å gi deg inspirasjon til å inkludere mer fisk i kostholdet.

Fiskegrateng
Gratenger med kjøtt eller fisk

Fiskegrateng

Denne retten kan du godt gjøre klar dagen i forveien. Da har du en kjapp middag som du bare trenger å varme opp - fint for travle hverdager!

Pasta med røkelaks
Pastaretter

Pasta med røkelaks

Lyst til å prøve noe nytt? Hvorfor ikke lage en pastasaus med røkelaks?

Ovnsbakt laks
Gratenger med kjøtt eller fisk

Ovnsbakt laks

En lettvint og smakfull rett, som ikke tar lang tid å lage.

Fiskegryte
Gryter

Fiskegryte

En gryterett som er kjapp å lage på travle hverdager.

Torskegryte med karri
Gryter

Torskegryte med karri

Hva skal vi ha til middag i dag? Lag en deilig, enkel og god torskegryte full av gode smaker.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.