Skrevet av Linda Engelstad
Mange spiser ikke nok fisk. Vi har derfor samlet flere av våre fiskeoppskrifter for å gi deg inspirasjon til hvordan du kan få litt mer fisk inn i hverdagen.
De norske kostrådene anbefaler at vi spiser fisk til middag to til tre ganger i uken og at vi gjerne bruker fisk som pålegg. Dette tilsvarer totalt 300-450 gram ren fisk i uken. Minst 200 gram bør være fet fisk som laks, ørret, makrell eller sild. Dersom du spiser mye fisk som pålegg kan du vite at seks påleggsporsjoner med fisk tilsvarer omtrent én middagsporsjon. Vi har samlet flere av våre fiskeoppskrifter for å gi deg inspirasjon til å inkludere mer fisk i kostholdet.
En rett som er mye enklere å lage enn mange tror. Og i tilegg vil barna elske den! Lag en stor porsjon så har du til en ekstra middag.
Lyst til å prøve noe nytt? Hvorfor ikke prøve en ny pastasaus med røkelaks?
En lettvint og smakfull rett, som ikke tar lang tid å lage. Skal du ha selskap er dette en rett som lett lar seg klargjøres på forhånd. Sett den kjølig, og sett den inn i stekeovnen når gjestene står i døra.
En gryterett som er kjapp å lage på travle hverdager når man foretrekker å bruke tiden til noe annet.
En enkel og god torskegryte med karri. Print ut oppskriften, eller se film om hvordan du kan lage retten.