Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Grove gulrotmuffins med yoghurt

Gulrotmuffins er perfekt dersom du ønsker noe godt å spise og som samtidig er kjapt og enkelt å lage.

Se flere deilige matmuffins her.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

12
3 stk gulrot
50 g smør (romtemperert)
4 stk egg
2 dl yoghurt naturell
1 dl melk
200 g hvetemel
200 g sammalt hvete, grov
2 ts bakepulver
½ ts salt
gresskarkjerner

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeoven på 185 °C.
  2. Skrell og rasp gulrøttene.
  3. Visp sammen romtemperert smør, egg, melk og yoghurt i en bakebolle. Rør inn gulrot, hvetemel, sammalt mel, bakepulver og salt i muffinsrøren.
  4. Fordel røren i 12 muffinsformer (bruk gjerne muffinsbrett) og topp med gresskarkjerner.
  5. Stek muffinsene midt i ovnen i ca. 25 minutter.

Se flere deilige matmuffins her.