Flere gulrotmuffinser toppet med gresskarkjerner

Grove gulrotmuffins med yoghurt

Gulrotmuffins er perfekt dersom du ønsker noe godt å spise og som samtidig er kjapt og enkelt å lage.

Se flere deilige matmuffins her.

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 3 stk Gulrot
  • 50 g Smør (romtemperert)
  • 4 stk Egg
  • 2 dl Yoghurt naturell
  • 1 dl Melk
  • 200 g Hvetemel
  • 200 g Sammalt hvete, grov
  • 2 ts Bakepulver
  • 0,5 ts Salt

Fremgangsmåte:

  1. Sett stekeoven på 185 °C.
  2. Skrell og rasp gulrøttene.
  3. Visp sammen romtemperert smør, egg, melk og yoghurt i en bakebolle. Rør inn gulrot, hvetemel, sammalt mel, bakepulver og salt i muffinsrøren.
  4. Fordel røren i 12 muffinsformer (bruk gjerne muffinsbrett) og topp med gresskarkjerner.
  5. Stek muffinsene midt i ovnen i ca. 25 minutter.

Se flere deilige matmuffins her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.