Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Minimuffins med banan og gresk yoghurt

Bananmuffins er mettende og næringsrike. De passer perfekt som et lite kveldsmåltid, som turmat eller etter trening.

Se flere deilige matmuffins her.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

6
Muffins:
2 stk banan (godt modne)
100 g smør (romtemperert)
1 dl melk
2 stk egg
125 g hvetemel
125 g siktet speltmel
2 ts bakepulver
25 g sukker
½ ts salt
Topping:
1 beger gresk yoghurt

Fremgangsmåte

Kokkens tips

  1. Sett ovnen på 185 °C.
  2. Del bananer og smør i mindre biter.
  3. Ha alle ingrediensene i en bakebolle og elt blandingen i 5 minutter.
  4. Fordel røren i muffinsformer og stek muffinsen i ovnen i 15 minutter.
  5. Avkjøl bananmuffinsene og bruk gresk yoghurt som topping.

Istedenfor å bruke gresk yoghurt, kan du bruke kvarg. Disse muffinsene kan godt fryses eller spises dagen etterpå.

Se flere deilige matmuffins her.