Havregrøt med bacon
.../Oppskrifter/Grøter/Middagsgrøt

Havregrøt med sprøstekt bacon

Trodde du havregrøt kun passet til frokost? Da bør du prøve havregrøt med sprøstekt bacon og mandler til lunsj eller middag. Nam!

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 2 dl Havregryn
  • 5 dl Melk
  • 0,25 ts Salt
  • 70 g Bacon
  • 30 g Mandler
  • Lønnesirup

Fremgangsmåte:

  1. Bland havregryn og melk i en kjele. Rør til det koker, og la grøten småkoke i ca. 3 minutter. Smak til med salt.
  2. Sprøstek bacon og skjær det eventuelt i biter.
  3. Hakk mandler, og topp grøten med bacon, mandler og lønnesirup.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.