enkel fiskegryte i tomatsaus

Enkel fiskegryte i tomatsaus

Dette er middagen som gjør seg selv i ovnen, mens du kan gjøre alt det andre du skulle gjort.

Tid40-60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 400 g Dypfryst grønnsaksblanding
  • 600 g Torskefilet
  • 1 ts Salt
  • 1 krm Pepper
  • 1 boks Hermetiske tomater
  • 2 dl Matfløte
  • 100 g Gulost

Fremgangsmåte:

  1. Forvarm stekeovnen til 180 °C.
  2. Fordel halve mengden med grønnsaksblanding jevnt i en ildfastform (ca 17 x 27 cm).
  3. Skjær fiskefileten i skiver eller biter og legg dem oppå grønnsakene. Strø over halve mengden med salt og nykvernet pepper.
  4. Fordel resten av grønnsaksblandingen over fisken.
  5. Bland sammen grovhakkede tomater, matfløte og resten av saltet. Bruk gjerne en stavmikser. Hell sausen over grønnsakene og fisken.
  6. Strø revet ost på toppen.
  7. Stek fiskegryten i ca. 30 minutter midt i ovnen eller til osten er blitt gyllen og sausen koker i formen.
  8. Kan serveres med kokte poteter eller ris.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.