Pølsegryte

Kremet pølsegryte

Oppskriften som redder hverdagens tidspress. Herlig kjapp pølse- og pastagryte med en enkel og smaksrik saus med smøreost.

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 250 g Pasta
  • 500 g Grillpølse (mager)
  • 0,5 stk Purre
  • 1 stk Paprika
  • 2 stk Gulrot
  • 0,5 dl Melk
  • 1 tube Smøreost

Fremgangsmåte:

Med smøreost og melk lager du pastasaus i en fei!

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Del pølsene i biter og skjær purre, paprika og gulrøtter i skiver.
  3. Stek pølser og grønnsaker i en stekepanne.
  4. Kok opp melk i en kjele og rør deretter inn smøreosten. Smak til med salt og pepper.
  5. Bland pasta og saus inn i pølseblandingen.Dersom du vil ha en fyldigere saus, kan du bytte ut melken med fløte.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.