Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Kremet pølsegryte

Oppskriften som redder hverdagens tidspress. Herlig kjapp pølse- og pastagryte med en enkel og smaksrik saus med smøreost.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
250 g pasta
500 g grillpølse
½ stk purre
1 stk paprika
2 stk gulrot
½ dl melk
1 tube smøreost
salt og pepper

Fremgangsmåte

Med smøreost og melk lager du pastasaus i en fei!

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. 
  2. Del pølsene i biter og skjær purre, paprika og gulrøtter i skiver. 
  3. Stek pølser og grønnsaker til alt er gyllent. 
  4. Kok opp melk og rør deretter inn smøreosten. Smak til med salt og pepper. 
  5. Bland pasta og saus inn i pølseblandingen.
    Kokkens tipsDersom du vil ha en fyldigere saus, kan du bytte ut melken med fløte.