Pasta med soppsaus

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 2 ss Solsikkeolje
  • 2 stk Sjalottløk , hakket
  • 1 ss Meierismør
  • 1 dl Vann (pastavann)
  • 2 dl Matfløte
  • 150 g Pasta
  • 0,5 stk Sitron (saft)
  • 300 g Sopp
  • 2 ss Pinjekjerner

Fremgangsmåte:

  1. Kok pasta som anvist på pakken.
  2. Børst eventuell jord av sjampinjongene og del dem i skiver. Varm solsikkeolje i en varm gryte og ha i sopp blandet med løk og fres dette gyllent. Skru ned varmen, tilsett smør, vann og matfløte. Smak til med salt, grovmalt sort pepper og sitronsaft.
  3. Server sausen over pasta, gjerne sammen med pinjekjerner og friske urter på toppen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.