Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Pasta med soppsaus

Hva med å servere kremet pasta med sopp til middag?
enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

2
2 ss solsikkeolje
2 stk sjalottløk , hakket
1 ss meierismør
1 dl vann (pastavann)
2 dl matfløte
150 g kokt pasta
salt, pepper og finhakkede urter
½ stk sitron (saft)
300 g sopp
2 ss pinjekjerner
Friske urter eller finhakket vårløk

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta som anvist på pakken.
  2. Børst eventuell jord av sjampinjongene og del dem i skiver. Varm solsikkeolje i en varm gryte og ha i sopp blandet med løk og fres dette gyllent. Skru ned varmen, tilsett smør, vann og matfløte. Smak til med salt, grovmalt sort pepper og sitronsaft.
  3. Server sausen over pasta, gjerne sammen med pinjekjerner og friske urter på toppen.