Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Frittata med ost og skinke

Server nystekt frittata på grovt brød, og du har en sunn og rask middag
enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
1 stk løk
1 stk snackpaprika (spiss paprika)
olje til steking
200 g smårettskinke (eller en annen type skinke)
100 g gulost
8 stk egg
½ dl matfløte
1 ts dijonsennep
salt og pepper
2 stk vårløk
Brød til servering

Fremgangsmåte

  1. Skjær løk og paprika i tynne skiver.
  2. Stek løken i litt olje til den er myk. Tilsett deretter paprika og smårettskinke, og stek til alt har fått litt farge.
  3. Tilsett revet ost, og rør godt inn.
  4. Visp sammen egg, fløte og sennep med en gaffel, og krydre med salt og pepper.
  5. Hell eggeblandingen over grønnsakene og skinken, topp med skivet vårløk, og stek på middels varme til eggene har stivnet.
  6. Server med godt brød.