frittata med ost og skinke

Frittata med ost og skinke

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 stk Løk
  • 1 stk Snackpaprika (spiss paprika)
  • 200 g Smårettskinke (eller en annen type skinke)
  • 100 g Gulost
  • 8 stk Egg
  • 0,5 dl Matfløte
  • 1 ts Dijonsennep
  • 2 stk Vårløk

Fremgangsmåte:

  1. Skjær løk og paprika i tynne skiver.
  2. Stek løken i litt olje til den er myk. Tilsett deretter paprika og smårettskinke, og stek til alt har fått litt farge.
  3. Tilsett revet ost, og rør godt inn.
  4. Visp sammen egg, fløte og sennep med en gaffel, og krydre med salt og pepper.
  5. Hell eggeblandingen over grønnsakene og skinken, topp med skivet vårløk, og stek på middels varme til eggene har stivnet.
  6. Server med godt brød.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.