Tacotoast

Tacotoast

En nydelig snack hvor du får brukt opp fredagens tacorester.

Se flere spennende ostesmørbrød her.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 2 skive Brød
  • 50 g Kjøttdeig
  • 2 skive Rødløk
  • 2 ss Maiskorn
  • 50 g Revet gulost
  • 2 ss Lettrømme
  • 2 ss Tacosaus

Fremgangsmåte:

  1. Ta den ene brødskiven og legg kjøttdeig, rødløk, mais og revet gulost på før du avslutter med den siste skiven. Å lage toast av tacorester er en ypperlig måte å unngå matsvinn på.
  2. Varm tacotoasten i stekeovnen i ved 220 °C i ca 10 minutter, til skiven har blitt sprø og osten har begynt å smelte.
  3. Server med rester av salat, rømme og tacosaus. Du kan lage toast av andre middagsrester også. Prøv for eksempel med ulike gryter eller kjøttretter. Det meste smaker godt sammen med litt smeltet ost og en klatt rømme.

Se flere spennende ostesmørbrød her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.